Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Пенев може да поеме нов отбор от efbet лига

Спорт

Любо Пенев може да поеме нов отбор от efbet лига

Любо Пенев може да поеме нов отбор от efbet лига - Tribune.bg
Снимка:

Дните на Петър Колев начело на Берое изглеждат преброени. От началото на сезона заралии имат 4 победи и 4 загуби след осем мача, което рязко контрастира с потенциала и амбициите на тима. Последното поражение с 1:2 от Ботев (Пловдив) сериозно разгневи привържениците. По време на паузата за националните отбори спортният директор Валентин Грудев подаде оставка, а поста му зае Ивко Ганчев. Нещата обаче не се промениха кой знае колко.

Според запознати с делата на зелено-белите ръководството обмисля за отправи покана към Любослав Пенев да поеме отбора. В момента той е без работа, след като бе освободен от ЦСКА - София в началото на сезона. Опция пред Любо обаче е и завръщане начело на Царско село, който също не е особено убедителен напоследък.

И в края на миналия сезон играта на заралии бе под всякаква критика под ръководството на Петър Колев. Отборът завърши 6-и, като участието му в първата шестица бе само присъствено, без нищо запомнящо се. Тогава обаче шефовете на Берое му гласуваха доверие и не потърсиха друг наставник. Те му дадоха време да разгърне потенциала си. Сега обаче нещата изглеждат доста по-различно и нищо чудно да се стигне до негова смяна. Колев пое зелено-белите през пролетта, заемайки мястото на Димитър Димитров-Херо, който бе освободен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети