Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любомир Герасимов: Вече сме отбор, с който всички трябва да се съобразяват

Спорт

Любомир Герасимов: Вече сме отбор, с който всички трябва да се съобразяват

Любомир Герасимов: Вече сме отбор, с който всички трябва да се съобразяват - Tribune.bg
Снимка:

„Със селекционера Иван Петков и целия щаб не сме спали от емоции“

Малко не достигна на волейболистките на България да запишат страхотен успех над класния тим на САЩ, в домакинството им в Шрийвпорт, в група С от олимпийските квалификации.

Родните националки, водени от Иван Петков, отстъпиха на американките с 2:3 гейма, след като играха като равен с равен до 9:9 в тайбрека. Мениджърът на тима Любомир Герасимов заяви, че имаме вече истински отбор, а ето още какво каза той за официалния сайт на БФВолейбол след мача:

„Не сме спали тази нощ със селекционера Иван Петков и целия щаб от емоции и преживяното на терена.Това, което никой не си е представял - да победиш американките в САЩ, беше на път да се случи, бяхме равностойни до в 9:9 тайбрека! Големият лидер и капитан Елица Василева ни поведе към друго измерение - сред най-силните. Радвам се, че всички я подкрепиха и направихме уникален мач, поздравления за треньора и щаба. Радващото е че вече сме отбор, с който всички ще трябва да се съобразяват, но имаме път, които трябва да извървим и цели които да постигнем“, посочи той пред volleyball.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати