Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА

Спорт

Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА

Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата, сподели спецът

Новият наставник на ЦСКА Любо Пенев беше представен официално на специална пресконференция на стадион "Българска армия“ от директора на червените Пламен Марков. Той замени на поста освободения от клуба Нестор Ел Маестро. Причината за раздялата на ЦСКА с предишния наставник са слаби резултати.  Договорът на Любо Пенев е за година и половина, съобщи Гонг.

"Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата! Четири са промените, старши-треньор и 3-ма помощници", каза Любо Пенев при представянето си.

Помощници на Пенев ще са Пабло Караско, Добри митов и Даниел Моралес.

"Тези точки преднина не са толкова трудни за елиминиране, ще има доста мачове, с отборите на върха, ще надграждаме! Искам да кажа едно нещо на тези, които обичат ЦСКА - целта пред отбора е да е на върха, на първо място, да е шампион, да се съобразяват с него", категоричен беше той.

Пенев обясни, че ще има място и за младите момчета в отбора, ако покажат качества.

„Работим по селекцията на нови футболисти, за да се повиши конкуренцията", посочи той.

"Ред, дисциплина и организация, няма да карам никой на сила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре трябва да дава всичко от себе си за отбора. Когато има контузен футболист това е проблем. Младите трябва да показват всеки ден форма и добри качества постоянно, фланелката на "Армията" тежи много, публиката е взискателна", каза още наставникът.

"Поради високите целите на ЦСКА, които нашият клуб винаги е имал, е направена тази промяна. Ние вярваме, че можем да се преборим за шампионската титла. Имаше и символика във фланелката, която подарих на Любослав Пенев. Ние считаме това за възможно и вярваме, че с общи усилия ще се доближим максимално до целта", коментира Пламен Марков на срещата с медиите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати