Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любослав Пенев подаде оставка като треньор на ЦСКА

Спорт

Любослав Пенев подаде оставка като треньор на ЦСКА

Любослав Пенев подаде оставка като треньор на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Напускам ЦСКА с високо вдигната глава и много огорчен, написа Пенев в отворено писмо

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев изненадващо е подал оставка и няма да води "червените" до края на сезона. По неофициална информация причината за решението на Пенев е неразбирателство с ръководството на "армейците" във връзка с предстоящата лятна селекция на тима, пише БГНЕС.

Все още не е ясно дали шефовете на ЦСКА ще приемат оставката. Ако решението на Пенев е окончателно, той най-вероятно Люпко Петрович ще води отбора в оставащите мачове от сезона. Опитният сърбин работи в клуба като консултант и е добре запознат със състава на ЦСКА. Друг вариант за временен заместник на Пенев е треньорът от школата на клуба Сашо Борисов, който няколко пъти е водил тима в подобни ситуации.

Кой ще води ЦСКА трябва да стане ясно още тази вечер, когато "червените" отпътуват за Варна за утрешния си мач с Черно море. 

Междувременно Пенев излезе с отворено писмо по случая. „Имах огромното желание и воля да направя всичко по силите си, за да постигнем това което подхожда на ЦСКА – шампионска титла и купа на България. Положих големи усилия да стабилизирам отбора спортно-технически и ментално“, пише той. И допълва: „Ръководството на футболния клуб не застана зад мен“, като визира некоректни съдийски отсъждания.

„Вярвах, че ЦСКА е единен в защита на своята позиция, но в нито един момент аз не бях подкрепен от ръководството клуба. Нещо повече, станах свидетел на поведение, което вместо да обединява нашите футболисти, води до демотивация на част от тях и разделяне на отбора на групички“, пише в писмото. „За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба“, допълва Пенев.

„Обявявам, че напускам ЦСКА с високо вдигната глава и много огорчен!“, завършва обръщението си той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети