Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Люис Хамилтън се скри от света

Спорт

Люис Хамилтън се скри от света

Люис Хамилтън се скри от света - Tribune.bg

Люис Хамилтън прекрати следенето на всички в социалната мрежа Инстаграм

Звездата на Мерцедес запазва мълчанието си след драматичния финал на Формула 1 този месец, съобщава „Дейли Мейл“.

36-годишният британец загуби световната титла в последната обиколка на последното за годината Гран при в Абу Даби, изпреварен от 24-годишния Макс Верстапен, след което Хамилтън нарече състезанието „манипулирано“.

Седемкратният световен шампион беше любезен непосредствено след драматичното състезание, но оттогава запази мълчание по темата, както и за бъдещето си във Формула 1. Той не се яви на церемонията по раздаване на наградите на ФИА, заради което го грози сериозна санкция.

Единствената публична изява на Хамилтън след състезанието беше в замъка Уиндзор, където получи рицарското си звание от принца на Уелс.

Сега Хамилтън прекрати следването на всички акаунти на страницата си в Инстаграм. Неговият профил, който има над 26 милиона последователи, дава на феновете му представа за живота му на и извън пистата, където Люис публикува снимки с екипа си, приятели на знаменитости и кучето си Роско.

Все още не е известно какво би могло да означава този ход, но това не е първият път, когато Хамилтън прекратява следенето си в платформата на социалните медии, като е правил това и през 2019 г.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати