Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Люпко: ЦСКА може да е шампион и без нови попълнения

Спорт

Люпко: ЦСКА може да е шампион и без нови попълнения

Люпко: ЦСКА може да е шампион и без нови попълнения - Tribune.bg
Снимка:

Най-важното е момчетата да си починат и да направят добра подготовка, каза консултантът

Новият консултант на ЦСКА Люпко Петрович разясни пред "Меридиан мач" някои от най-важните въпроси свързани с “червените”. Според него отборът има реален шанс да стане шампион дори и с настоящия си състав, без да прави гръмка селекция.

“Най-важното сега е момчетата да си починат и после да направят добра подготовка. Съвети на Нестор Ел Маестро не съм давал все още. Отскоро съм в отбора и не познавам добре футболистите. Разбира се, разговарял съм с него и мога да кажа, че той е талантлив треньор и двамата виждаме нещата по един начин. Не мога да отговоря отсега каква ще бъде зимната селекция. Но аз мисла, че дори и да не привлече нито един играч - ЦСКА може да стане шампион. Мисля, че имаме достатъчно добри футболисти”, заяви Петрович.

Той говори и по темата за новото английско самосъзнание на Ел Маестро, което през есента предизвика негативни реакции в Сърбия.

“За онази история не съм говорил с него, но аз мисля, че той е интелигентен човек. Направил си е извода. Предполагам, че е осъзнал, че е сбъркал”, каза още Люпко.

Накрая той отговори и на най-важния въпрос - дали очаква от съветник да се превърне в старши треньор на “червените”.

“А за това дали мога да поема ЦСКА - не искам да се заричам за треньорския пост, защото в живота никога не се знае какво ще стане. Това мога да кажа по темата”, лаконично, но същевременно многозначително отговори Люпко.

Източник: Novsport.com

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети