Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо Пд помете Царско село на "Лаута"

Спорт

Локо Пд помете Царско село на "Лаута"

Локо Пд помете Царско село на Лаута - Tribune.bg
Снимка:

Пловдивчани спечелиха с 4:0 домакинския си мач

Локомотив Пловдив спечели с категоричното 4:0 домакинството си от 22-ия кръг на Царско село. В 36-ата минута „черно-белите“ дръпнаха в резултата след автогол на Гьонов, а след почивката пловдивчани вкараха още три. В 53-ата капитанът Димитър Илиев покачи на 2:0 от дузпа, а в 55-ата Аралица вкара трети гол във вратата на „царете“. Отново Аралица бе точен в 84-ата за крайното 4:0. След успеха Локомотив измести ЦСКА от третото място и се изравни по точки с втория Левски.

Домакините намериха по-бързо игровия си ритъм, като в първия четвърт час „смърфовете“ създадоха две добри положения пред вратата на Царско село. В 6-ата минута Анте Аралица бе изведен зад отбраната на гостите, но се забави при изпълнението си и стреля встрани от вратата.

В 12-ата дойде и първият точен удар в двубоя. Карагарен центрира от аутлинията, Томашевич скочи да играе с глава, но остана под топката, зад него Умарбаев овладя и стреля по земя, но недостатъчно силно и Джони Пласид улови.

Късметът тотално обърна гръб на столичани, които си вкараха автогол в 36-ата минута. Димитър Илиев центрира отдясно, Карагарен не успя да засече, но Гьонов в опита си да изчисти топката я прати в собствената си врата.

В 39-ата минута Андерсон Кордейро пробва ефектен ножичен удар, в който обаче липсваше точността.

Локомотив бе по-деен и след почивката и резултатите не закъсняха.

В 48-ата Аралица би неточно от чиста позиция, а три по-късно Кавдански фаулира Алмейда и реферът отсъди дузпа. В 53-ата капитанът Димитър Илиев изпълни хладнокръвно 11-метровия наказателне удар и удвои преднината на пловдивчани.

В 55-ата „черно-белите“ направиха разликата класическа. Димитър Илиев комбинира отдясно с Карагарен, той прати към далечната греда, където непокрит бе Анте Аралица и нападателят прекъсна головата си суша, отбелязвайки за 3:0.

В 62-ата Аралица пропусна от чиста позиция да вкара втория си гол, след като отново не бе пазен от противников играч и би неточно с глава.

Първият точен удар за гостите дойде в 66-ата, но след изстрел на Бахамбула, Луков се намеси добре и спаси.

В 74-ата Томашвич с мощен изстрел нацели сглобката, а Карагарен не успя да направи точна добавка.

В 84-ата Аралица оформи крайното 4:0 след асистенция на резервата Николай Николаев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати