Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо Пд започва срещу чехи, Арда срещу тим от Израел в Лигата на конференциите

Спорт

Локо Пд започва срещу чехи, Арда срещу тим от Израел в Лигата на конференциите

Локо Пд започва срещу чехи, Арда срещу тим от Израел в Лигата на конференциите - Tribune.bg

Днес бе изтеглен жребият в централата на УЕФА в Нион.

Локомотив (Пловдив) ще се изправи срещу чешкия Словачко, а Арда (Кърджали) ще мери сили с израелския Апоел Беер-Шева във втория квалификационен кръг на Лигата на Конференциите.

Първите мачове ще са на 22-ри юли, като нашите отбори ще са домакини и ще гостуват в реваншите, които са седмица по-късно.

През миналия сезон съперникът на Локо (Пд) финишира четвърти в елита на чешкия футбол. Голямата звезда на тима е бившият национал Михал Кадлец, като в отбора на Словачко играят само чешки футболисти, с изключение на нападателя Риджино Сисилия от Кюрасао. Двете срещи са на 22 и 29 юли, като първата от тях ще бъде в пловдивския парк "Лаута".

Арда, от своя страна, започва срещу Апоел Беер-Шева своето историческо първо участие в европейските клубни турнири. Първият мач в Кърджали е на 22-ри юли, докато реваншът в Израел е на 29-и същия месец.

Отборът на Апоел Беер-Шева завърши на 4-то място в първенството на Израел, а миналата година игра в групите на Лига Европа, където се класира на 3-то място. Тимът играе мачовете на стадион „Тото Тернер“ с капацитет 16100 зрители. Апоел Беер-Шева е 5 пъти шампион на Израел, два пъти е печелил Купата на страната и три пъти е печелил Суперкупата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети