Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо Пловдив надви Етър във Велико Търново

Спорт

Локо Пловдив надви Етър във Велико Търново

Локо Пловдив надви Етър във Велико Търново - Tribune.bg

"Смърфовете" събраха 25 точки на първото място

Локомотив Пловдив победи с 1:0 Етър като гост и отново се настани на първото място в класирането на efbet Лига. "Смърфовете" взеха трите точки благодарение на гол на Евандро точно преди почивката. 

Етър игра повече от едно полувреме с човек по-малко.

В 5-ата минута Николай Янков изведе Кольо Станев на добра позиция, но ударът на крилото мина встрани от вратата на Динко Хоркаш. Три минути по-късно Джовани Бариани отправи първия точен изстрел в срещата, но той не затрудни Мартин Величков.

В 20-ата минута се откри най-добрата възможност за Локомотив в срещата. След хубаво разиграване топката стигна до Димитър Илиев, който реши да преодолява Величков технично, но ударът му не намери вратата.

Шест минути по-късно Георги Минчев бе изведен 1:1 с Мариян Иванов. Първоначално Ивайло Ненков даде само жълт картон на защитника, но след намесата на ВАР капитанът на Етър получи директен червен картон.

В седмата минута на добавеното време на първата част. Джовани получи дълъг пас и подаде към Илиев, който технично продължи топката с пета към Евандро. Той с красив удар от границата на наказателното поле даде преднина на "железничарите".

В 57-ата минута Етър можеше да изравни резултата. Крум Стоянов центрира към Валери Христов, който стреля с глава, но ударът му беше избит от Хоркаш.

14 минути по-късно Локомотив Пловдив вкара втори гол. Джовани стреля, но неговият удар беше блокиран. Топката попадна в Дион, който хладнокръвно завърши. След намесата на ВАР, попадението беше отменено заради засада.

В 84-ата минута Крум Стоянов центрира към Мартин Моран, който свали топката към Мартин Тошев, но неговият изстрел попадна в тялото на Хоркаш.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети