Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо Пловдив приема ЦСКА 1948 в интересен сблъсък

Спорт

Локо Пловдив приема ЦСКА 1948 в интересен сблъсък

Локо Пловдив приема ЦСКА 1948 в интересен сблъсък - Tribune.bg
Снимка:

Локомотив Пловдив приема ЦСКА 1948 в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

Срещата на „Лаута” започва днес в 15:00 часа.

„Смърфовете” се намират в отлично настроение, след като преди паузата разбиха с 3:0 у дома Черно море. Отборът на Александър Томаш се намира в серия от три поредни успеха, като преди това се наложи с 1:0 над Септември София като гост и удари градския съперник Ботев с 1:0.

„Черно-белите” са със 100% актив у дома от началото на сезона – 5 победи от 5 мача.

Амбициите на ЦСКА 1948 също са високи. Столичани обаче са колебливи в гостуванията си и днес ще проличи дали Любослав Пенев е успял да промени манталитета на отбора си далеч от Бистрица. Тимът отстъпи в последните си две визити – 0:2 от Ботев Пловдив и 1:2 от ЦСКА.

Александър Томаш няма да може да разчита на контузените Луан и Евандро. Очаква се на вратата да бъде Динко Хоркаш,а в центъра на отбраната отново да бъдат младоците Мартин Паскалев и Тодор Павлов. В предни позиции ще се разчита на намиращите се в отлична форма Бабакар Дион и Бирсент Карагарен, както и на Димитър Илиев и Преслав Боруков.

В състава на „червените” няма контузени и наказани играчи и Любослав Пенев ще може да заложи на най-доброто. Очаква се атаката да поведе Евгений Сердюк, а в предни позиции да му помагат Радослав Кирилов и Георги Русев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети