Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо Пловдив се завърна на върха в efbet Лига

Спорт

Локо Пловдив се завърна на върха в efbet Лига

Локо Пловдив се завърна на върха в efbet Лига - Tribune.bg

"Смърфовете" победиха с 4:0 на "Лаута"

Локомотив Пловдив не срещна трудности срещу новака Крумовград в мач от осмия кръг на efbet Лига и победи с 4:0 на "Лаута". Гостите вкараха попадение точно след почивката, но то беше отменено заради засада.

Още в третата минута гостите от Крумовград имаха възможност да се разпишат, след като Неманя Миланович пусна хубав пас към Диого Рапосо, който прехвърли Динко Хоркаш, но и вратата.

В първия случай, в който "смърфовете" организираха по-опасна атака топката се озова зад гърба на Янко Георгиев. В 10-ата минута Джовани получи на фланга, напредна, за да излезе по-фронтално към вратата и с майсторски удар извън наказателното поле даде аванс на Локомотив.

В 25-ата минута Локо Пд успя да удвои аванса си. Хорхе Сегура прати топката към Ефе Али, който я върна към колумбиеца и той я насочи към вратата на Янко Георгиев, който опита да се намеси, но топката премина голлинията.

В 29-ата минута Динко Хоркаш се намеси брилянтно при удар на Алекс Колев. Локо Пд отговори с опасен изстрел на Димитър Илиев, който отразен от Янко Георгиев. В 42-ата минута Димитър Илиев стреля от воле, но не достатъчно силно и Георгиев лесно улови.

В началото на втората част Серкан Юсеин центрира от свободен удар, а Калоян Пехливанов с глава насочи топката във вратата на Хоркаш, но попадението не бе зачетено заради засада.

В 80-ата минута преднината на Локомотив стана на три гола. Джовани овладя перфектно дълъг пас от Димитър Илиев, с малко повече усилие пусна към Евандро, който прати топката във вратата на Янко Георгиев за 3:0.

 Така Локомотив Пловдив събра 22 точки на върха в efbet Лига - на две пред преследвача си Черно море. Крумовград пък остава с 12 пункта на шеста позиция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети