Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо София с невероятна статистика срещу евроучастниците ни

Спорт

Локо София с невероятна статистика срещу евроучастниците ни

Локо София с невероятна статистика срещу евроучастниците ни - Tribune.bg
Снимка:

Локомотив София изигра пореден силен двубой срещу водещите тимове и продължава да се намира на едва 3 точки от Топ 6 след гостуването на лидера в класирането.

Червено-черните, които през миналата кампания попаднаха в последната четворка, която се бореше да не изпадне, бележат страхотен прогрес през този сезон под ръководството на Станислав Генчев, което се доказа и в срещите с евроучастниците.

Тимът завършва есенния дял с много впечатляващ баланс в тях – 3 победи и 2 равенства в 5 двубоя.

Те спънаха ЦСКА още във втория кръг у дома, когато армейците се измъкнаха от поражение в добавеното време след гол на Браян Морено от корнер.

Две седмици по-късно обаче Ботев Пловдив нямаше същия късмет и отстъпи с 0:2 в столичния квартал „Надежда“ след попадения на Димитър Митков и Илия Димитров.

В 10-ия и 12-ия кръг отново на стадион „Локомотив“ железничарите шокираха всички, като победиха последователно у дома Левски с 3:2 и Лудогорец с 1:0. Краси Милошев на два пъти и Димитров бяха точни срещу сините, а Франса донесе успеха над разградчани.

Вчера червено-черните отново не се дадоха на евроучастник и показаха, че играят силно и извън своя стадион, като завършват годината без загуба от ЦСКА – 1:1 на „Васил Левски“ през февруари и споменатите по-горе два мача.

С 3 победи, 2 равенства и голова разлика 7-3 Локомотив заслужи оценка „Отличен 6“ в срещите си с представителите ни на континенталната сцена.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети