Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо София спря Черно море в Надежда

Спорт

Локо София спря Черно море в Надежда

Локо София спря Черно море в Надежда - Tribune.bg

Варненци със 70:30 владение, но без удари

Локомотив София завърши наравно 0:0 срещу Черно море в сблъсъка им от 12-ия кръг на efbet Лига. Варненци гледаха към върха при евентуален успех, но вместо това си тръгват само с точка от "Надежда".

"Моряците влязоха по-добре в мача - владееха повече топката и създаваха повече атаки. В 20-ата минута Мазир Сула стреля от дистанция, но не намери целта. В 38-ата минута Сула подаде към Атанас Илиев, който му върна топката, но французинът отново стреля неточно. 

В 58-ата минута Карлос Франса се впусна в атака, но Влатко Дробаров с лекота му отне топката. Десет минути след това Виктор Попов навлезе в наказателното поле и центрира към Атанас Илиев, който стреля неточно с глава, но след това бе маркирана и засада.

В 66-ата минута Ивайло Найденов получи на границата на наказателното поле и отправи силен диагонален удар, но Дюлгеров изби в корнер, след който не последва нищо опасно за Черно море. Три минути по-късно Карлос Франса стреля директно от пряк свободен удар, Дюлгеров изпусна топката, но Красимир Станоев пропусна най-добрата ситуация от началото на мача.

В 80-ата минута Александър Василев центрира в наказателното поле, но Любенов улови топката. Пет минути преди края на мача футболистите на Локо Сф имаха претенции за игра с ръка на Арлинд Дакай. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети