Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локомотив София се завърна в елита

Спорт

Локомотив София се завърна в елита

Локомотив София се завърна в елита - Tribune.bg

След 6 години изгнание във втория ешалон, "червено-черните" си осигуриха мястото в efbet Лига.

Това стана факт след като тимът на Иван Колед с 4:1 гостуването си на Септември Симитли. Два гола за "червено-черните" вкара Красимир Милошев (20, 32), Валентин Николов (49) и Александър Александров (57) добавиха по едно попадение. Христо Иванов (25) се разписа за домакините.

До края на сезона за Локо София предстоят мачове със Созопол и Лудогорец-2, а преследвачът Септември София има само среща с Локомотив ГО. разликата между двата отбора става три точки, а Локомотив Сф има предимство в директните двубои.

Локо София първи вкара гол в 20-ата минута. Страхотен пас на Николай Цветков намери на десния фланг Александър Александров, който без забавяне центрира в наказателното поле и Красимир Милошев реализира. Пет минути по-късно домакините изравниха. Даниел Гогов изведе Христо Иванов отляво в половината на гостите, Педро Ферари не успя да му противодейства и той вкара.

Гостите вкараха за втори път в 32-ата минута с удар от границата на наказателното поле. Точен отново бе Милошев. В 49-ата минута Валентин Николов с техничен удар с левия ъгъл прати топката в далечния ъгъл за 3:1. А Александър Александров реализира и за четвърти път в 57-ата минута.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тартаковер Поздравления ! Този отбор в миналото е дал забележителни футболисти на България и мястото му съвсем не е във втората група. В историята му блестят имена като Котков, Начко Михайлов...
13.05.2021 18:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети