Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локомотив София го очаква трудно гостуване във Варна

Спорт

Локомотив София го очаква трудно гостуване във Варна

Локомотив София го очаква трудно гостуване във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Отборите на Черно море и Локомотив (София) откриват съботната програма от мачове в еfbet Лига.

Домакините са много нахъсани след съдийската тесла в голямото дерби на Варна със Спартак миналата събота. Тогава на два пъти не бяха отсъдени дузпи за "моряците", а мачът завърши 0:0.

Двата отбора имат по 25 точки и срещата им се явява директен спор за място в топ 6. Варненци са в серия от три поредни равенство, като в две от тях бяха по-добрия отбор на терена, но не успяха да пречупят противника си. Отборът на Илиан Илиев стигна само до 0:0 в градското дерби със Спартак в миналия кръг и сега ще се опита да зарадва феновете си с победа. "Железничарите" до момента са една от приятните изненади в първенството. Тимът се представя много силно у дома, докато като гост е колеблив.

Домакините днес ще са без наказания Виктор Попов, както и контузените Велислав Василев, Даниел Димов и Лъчезар Димитров. На вратата отново ще застане Георги Георгиев, а в предни позиции ще се разчита на Матиас Курьор и Закария Беншаа.

Треньорът на Локомотив Станислав Генчев ще има сериозни кадрови проблеми за решаване. Двама от титулярите Симеон Славчев и Матеус Дуарте са наказани и това ще доведе до размествания в състава. Очаква се за първи път от март насам в игра да се появи Дейвид Малембана. В групата попадна и Александър Александров, който дълго време лекуваше травма.

Главен рефер на мача е Георги Кабаков. Негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти арбитър ще е Неделчо Гаджалов, а с ВАР ще се занимават Станислав Тодоров и Светослав Стойчев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а работата на реферите ще следи Радан Мирянов. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети