Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец: Левски и ЦСКА правят коалиция срещу нас

Спорт

Лудогорец: Левски и ЦСКА правят коалиция срещу нас

Лудогорец: Левски и ЦСКА правят коалиция срещу нас - Tribune.bg
Снимка:

Петричев е сигурен, че Спас Русев, „ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула“

Левски и ЦСКА са направили коалиция срещу Лудогорец. Поне така смята изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев. Според него шефовете на съперниците – Спас Русев и Гриша Ганчев, са се обединили срещу Кирил Домусчиев.

Петричев обаче е сигурен, че Русев „ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула“.

„Не искам да коментирам собствениците на отборите, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тя ще продължи доста кратко. Няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъсъкът и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата“, заяви Петричев при заминаването на тима за Кипър, където в четвъртък гостува на АЕК Ларнака.

„Емоциите утихнаха веднага след мача (с Левски), порадваха се момчетата и се концентрираха за предстоящия важен двубой в Никозия. Този двубой ще реши доста неща, за нас се явява изключително важен. Пътуваме с идеята да спечелим. Смятам, че ако не победим утре, вече нещата стават изключително имагинерни“, допълни шефът от Разград.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети