Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец, Черно море и Левски започват с победи в първенството

Спорт

Лудогорец, Черно море и Левски започват с победи в първенството

Лудогорец, Черно море и Левски започват с победи в първенството - Tribune.bg

Покрай емоциите на Евро 2024 и Копа Америка неусетно намаляват дните и до началото на новото ни футболно първенство. Неговият старт е планиран за уикенда 19-21 юли, само няколко дни след края на двата големи турнира. Всички отбори от българския елит вече са в трескава подготовка за новия сезон, играят интензивно контроли, правят селекция, планират стратегията за първите мачове.

Без съмнение с най-голям интерес на старта се очаква дербито Лудогорец - ЦСКА на "Хювефарм Арена" в Разград. Букмейкърът Winbet очаква шампионите да спечелят с лекота, като вероятността за това събитие е 66,7 процента. Шансовете да се стигне до равенство са 23,5%, а за победа на ЦСКА 17,4%.

Вицешампионът на България Черно море вече мисли почти изцяло за предстоящите европейски битки с израелския Апоел (Беер Шева) в Ловеч и Разград. Преди това, обаче в крепостта на "моряците" стадион "Тича" идва другият ни участник в Лигата на конференциите ЦСКА 1948. Букмейкърът Winbet очаква феноменалната серия от домакински победи за тима на Илиан Илиев да продължи и през новия сезон. Вероятността това да се случи срещу ЦСКА 1948 е 60,6 процента. Шансовете за равенство са 26,7%, а за победа на гостите 20%.

В София пък предстои да се играе първото столично дерби за сезона. На стадиона в "Надежда" позакъсалият финансово Локо (Сф) приема Левски. Букмейкърът Winbet очаква "сините" да нямат никакви проблеми и да спечелят първите си 3 точки. Вероятността това да се случи е 60,6 процента. Шансовете за равенство са 26,7%, а за евентуална победа на "червено-черните" 20%.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Евро 2024
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати