Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец елиминира Олимпиакос след велика драма

Спорт

Лудогорец елиминира Олимпиакос след велика драма

Лудогорец елиминира Олимпиакос след велика драма - Tribune.bg
Снимка:

Победата дойде след дузпи – 4:1, а в редовното време и след продълженията, срещата завърши 2:2.

"Орлите" се справиха с гранда Олимпиакос и ще играят плейоф за Шампионската лига, където ще се изправят срещу шведския Малмьо

Първата по-добра възможност се откри пред „орлите“, които започнаха по-силно.

В 17-ата минута Каули стреля с левия крак, но в аут. Последва нова добра атака на Лудогорец, завършила с нов неточен изстрел – на Икоко. Олимпиакос поведе в 31-ата минута. Тогава Камара изведе отдясно Масурас, който веднага намери непокрития Мвила и той от движение на сбърка. Втората част започна отлично за „орлите“ и те изравниха в 49-ата минута. След центриране на Баджи, Сотириу свали топката с глава, а Рубен Семедо си отбеляза автогол. Това бе попадение номер 150 за Лудогорец в Европа.

LAP.bgLAP.bg

В 56-ата минута домакините получиха дузпа, като тя бе спечелена от Десподов, който бе фаулиран от Андруцос. Зад топката застана Сотириу, който прати Цолакис в другия ъгъл – 2:1! Обрат само за 8 минути. Последва обаче и доста спорна дузпа за Олимпиакос. Гонсалвеш се намеси с шпагат и удари в лицето Юсеф Ел Араби. Потърпевшият застана зад топката и направи 2:2. Реферът Гринфелд бе скандален, защото първо даде червен картон на Вердон за реплика, но в последствие го отмени. Само късметът спаси гостите в 75-ата минута. Тогава Сотириу шутира, но Цолакис спаси, а при добавката Десподов не уцели вратата. Веднага след това националът отново пробва Цолакис, който спаси. В самия край на редовното време Олимпиакос остана с човек по-малко, след като Ба получи втори жълт картон.

Последаха продължения, като и при тях домакините бяха по-добри, но удари на Алекс Сантана бяха неточни. При дузпите обаче Лудогорец бе безкомпромисен – 4:1. Пред трибуна Моци Пиерос Сотириу откри при 11-метровите удари. След това Валбуена стреля над вратата. Алекс Сантана направи 2:0 при дузпите, а Кахлина спаси удар на Хасан. Вердон също не сбърка, но това стори и Лала. Решителната дузпа бе реализирана от Сисиньо – 4:1!

Велика вечер за Лудогорец!

LAP.bgLAP.bg


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати