Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец и Локо Пд ще спорят на терена тази вечер

Спорт

Лудогорец и Локо Пд ще спорят на терена тази вечер

Лудогорец и Локо Пд ще спорят на терена тази вечер - Tribune.bg

Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пловдив) имат стари сметки за уреждане. Двата тима се изправят един срещу друг днес в сблъсък от 5-ия кръг на efbet Лига. Съперниците са в отлична форма преди този сблъсък и можем да очакваме да се получи приятен за гледане двубой.

В последните години Локомотив се превърна в един от най-неудобните противници за Лудогорец. Пловдивчани съвсем наскоро победиха "Орлите" в двубоя за Суперкупата на България и то на "Хювефарма Арена". Сега те ще се надяват да повторят това, но домакините имат други планове.

Общата статистика показва, че разградчани са фаворит преди днешния двубой. В 25 изиграни мача в efbet Лига "зелените" имат 15 победи 5 равенства и 5 загуби.

Лудогорец и Локомотив са с абсолютно равни точки преди днешния сблъсък помежду си - по 9. Двата тима са в серия от по 3 поредни победи, която обаче ще приключи за някой от тях днес.

Домакините могат да съсредоточат всичките си мисли към днешния мач, тъй като скоро нямат мачове в Европа. В същото време "Смърфовете" трябва да имат едно наум и за предстоящия грандиозен сблъсък с Тотнъм в Лига Европа. Това със сигурност може да окаже своето влияние при избора на състава от Бруно Акрапович.

Треньорът на Лудогорец Павел Върба не може да използва контузените Георги Терзиев, Пламен Илиев, Светослав Дяков и Вандерсон. Най-вероятно наставникът ще заложи на Ренан под рамката и в защита Сисиньо, Моци, Вердюн и Недялков. Сантана и Баджи ще са опорните халфове, а Каули ще действа като плеймейкър. Текпетей и Чибота ще започнат на крилата, а в атака ще действа Кешерю.

За гостите големият отсъстващ ще бъде контузеният Давид Малембана. Акрапович се очаква да пусне на терена Луков на вратата и пред него в отбрана триото Алмейда, Масоеро и Петрович. Витанов и Умарбаев ще са опорните халфове, а Карагерен и Цветанов ще действат като халф-бекове. Салинас ще бъде плеймейкър, а в атака ще започнат Илиев и Минчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати