Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец излезе с важна информация за феновете

Спорт

Лудогорец излезе с важна информация за феновете

Лудогорец излезе с важна информация за феновете - Tribune.bg
Снимка:

Лудогорец съобщава на феновете, които ще гледат двубоя с Рома на "Олимпико" в четвъртък (3 ноември) от 21:00 ч. местно време, че домакините и полицията в града създават специална организация за придвижване до стадиона.

Привържениците, които разполагат с билети за северната трибуна на "Олимпико" (Distinti Nord Ovest), трябва да се съберат на площад Piazzale delle Canestre (00197 Roma RM, Italy), откъдето с шатъли ще бъдат превозени до стадиона. Първите такива тръгват в 17:00 ч., като дистанцията от площад Piazzale delle Canestre до "Олимпико" отнема 30 минути. Стадионът отваря врати в 18:00 ч. След края на двубоя феновете трябва да изчакат известно време на трибуните, след което със същите шатъли ще бъдат върнати на площад Piazzale delle Canestre, информират разградчани.

Притежателите на билети първа класа за Monte Mario Top Nord ще влизат през турникети 2-13 на централната трибуна, като за тях няма организиран транспорт до стадиона.

 

Лудогорец съветва своите привърженици с билети за северната трибуна (Distinti Nord Ovest) да се придвижат до площад Piazzale delle Canestre въозможно най-рано и да спазват стриктно инструкциите на стюардите и полицията. За улеснение на феновете човек от клуба ще присъства при заминаване на шатълите за "Олимпико" и ще оказва съдействие при необходимост.

За въпроси и съдействие само в деня на мача след 16:00 ч. - тел. +359899515593

Важно е да се знае, че при пристигане на "Олимпико" всеки фен задължително трябва да носи паспорт или лична карта. Документът за самоличност, както и билетът, ще бъдат проверени от стюарди на специален пропускателен пункт. При разминаване в имената достъпът до стадиона ще бъде отказан. Фен без документ за самоличност няма да бъде допуснат на трибуните. При влизане на стадиона от входове 50, 51 и 52 на северната трибуна всички фенове и техния багаж ще бъдат щателно проверени.

"На "Олимпико" е абсолютно забранено е внасянето на камъни, ножове, ножици, лазери и всякакви предмети, които могат да причинят щети или да бъдат хвърлени към терена.

Забранени са всякакви форми на дискриминация, расизъм или друга нетърпимост с песни или писмени прояви.

Абсолютно е забранено блокирането на пътеходите", пишат още "орлите".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети