Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец надви Андерлехт в Разград

Спорт

Лудогорец надви Андерлехт в Разград

Лудогорец надви Андерлехт в Разград - Tribune.bg

Вижте подробности

Лудогорец надви с 1:0 Андерлехт в първата им среща от плейофите в Лигата на конференциите. В герой за разградчани се превърна Игор Тиаго, който вкара още в 9-та минута.

Не бяха изминали и две минути, а пред "орлите" се откри добра възможност. Игор Тиаго овладя с гръб и комбинира успоредно с Текпетей. Ганаецът обаче не си поведе добре топката и тя попадна в ръцете на Вербруген. Малко след това Фон Витри изведе добре Тиаго, който стреля, а вратарят на Андерлехт изби. В шестата Текпетей даде отличен диагонал за Десподов, който набра скорост отдясно. Капитанът на "орлите" опита пас към Тиаго, но вратарят Вербруген излезе и спаси.

Минута след това Тиаго се озова очи в очи с вратаря на белгийците и шутира, ала с крак Вербруген прати топката в ъглов удар. В последствие реферите маркираха засада. В деветата минута родният отбор откри резултата. Кирил Десподов отдясно центрира меко топката, а Тиаго я атакува с глава и я прати в долния ляв ъгъл на вратата на Вербруген.

В 27-ата минута пък Игор Тиаго видя, че вратарят на Андерлехт не е на добра позиция и стреля отдалеч, ала прекалено слабо. Три след това Андред Дрейер с обръщане стреля към вратата на "орлите", но за щастие на Падт топката не намери нейните очертания. При следващото нападение Мануел Шоу с тяло блокира удар на Диавара.

Седем преди края на първата част Игор Тиаго добре слаломира през двама бранители на белгийците и пусна вдясно за Текпетей. Той без да се бави шутира с десния, но аут. Андерлехт имаше чудесен шанс да изравни в 39-ата минута, но ударът на Слимани не беше точен. В добавеното време на първото гредата спаси Лудогорец, след като Андерс Дрейер стреля по диагонала, но топката се отби в десния стълб на Падт.

В 67-ата Десподов беше изведен отлично сам срещу вратаря на Андерлехт и той напредна, а ударът му беше спрян с тяло от вратаря на гостите. След това беше маркирана и засада на офанзивния футболист на "зелените".

В 71-ата резервата Бенито Раман атакува българската врата от дистанция, но безкрайно неточно прати топката, която отиде встрани. Осем преди края пък Раман беше намерен с прострелно центриране в наказателното поле на Лудогорец и стигна с шпагат топката, за да я прати аут,

В 85-ата Франко Русо направи много груба грешка и пропусна да отиграе топката, а Раман я догони. Нападателят стреля, но Серджио Падт направи изключително важно спасяване, за да не допусне попадение във вратата си. Две педи края Делев завъртя топката към дуга резерва на Лудогорец - Тисера, който беше блокиран от бранител на Андерлехт. Домакините имаха претенции за дузпа, които не бяха уважение от хърватския рефер.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лудогорец

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети