Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец отхвърлил оферта от Лига 1 за Доминик Янков

Спорт

Лудогорец отхвърлил оферта от Лига 1 за Доминик Янков

Лудогорец отхвърлил оферта от Лига 1 за Доминик Янков - Tribune.bg
Снимка:

Елитният френски Брест е изпратил отлична оферта за халфа на Лудогорец Доминик Янков.

Тя обаче е дошла много късно – на 31 януари, и нямало време да бъде обсъдена както трябва от разградчани и от самия играч.

Заради това в крайна сметка от Брест привлякоха Юсеф Белаили, който пък от своя страна бе желан от Лудогорец в един момент от зимния трансферен прозорец.

Доминик Янков се очертава като титуляр при новия треньор Анте Шимунджа, след като направи отлична подготовка.

Словенският специалист разчита на схема с двама по-офанзивни халфа пред дефанзивния полузащитник, което значи, че място на терена ще има и за Каули Оливейра, и за Доминик Янков.

Младият български национал игра в почти всеки мач на Лудогорец, а освен това е неизменна част и от селекцията на Ясен Петров. Заради това интересът към него от Лига 1 е съвсем логичен, пише „Мач Телеграф“ и допълва, че шампионите продължават да преговарят с Ференцварош за халфа Алекс Сантана.

Преди няколко дни се появиха информации, че унгарският гранд е извадил 2 милиона евро за бразилеца. Това е сума, която респектира, но ако разградчани продадат Сантана, съвсем ще останат без вътрешни халфове и заради това сделката може да не стане факт.

Стефан Баджи вече бе изтъргуван в Еюпспор, а Клод Гонсалвеш е наказан и по този начин треньорът Анте Шимунджа разполага единствено с Мануел Шоу, както и с гореспоменатия Сантана.

Ференцварш направи страхотна сделка през тази зима, като продаде албанския национал Мирто Узуни на Гранада за 4 милиона евро. Така че за клуба от Будапеща 2 милиона евро за Сантана не са проблем.

Унгарците искат бразилеца още от миналото лято, но тогава даваха по-малко пари за него. Сега сумата е завишена, защото треньорът на тима Станислав Черчесов иска на всяка цена футболиста на Лудогорец в своя състав.

Последната дума обаче ще имат от Разград. А те вече отказаха оферти за няколко свои титуляри – Кирил Десподов, Пиерос Сотириу и Доминик Янков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети