Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец победи Берое в Стара Загора

Спорт

Лудогорец победи Берое в Стара Загора

Лудогорец победи Берое в Стара Загора - Tribune.bg

Сон и Руан Секо донесоха победата

Лудогорец спечели гостуването си на Берое от 22-ия кръг на efbet Лига и излезе начело в класирането. Разградчани изравниха Черно море с по 48 точки, но шампионите са с по-добри показатели в директните двубои. Лудогорец е и с мач по-малко.

Лудогорец стигна първи до добро голово положение. В шестата минута Тодор Неделев центрира от ъглов удар към Руан Секо, който бе забравен от отбраната на Берое и нанесе удар с глава към близкия десен ъгъл, но покрай вратата на Родриго Ачинели.

В 19-ата минута Тодор Неделев пробва късмета си с удар от дистанция, който обаче бе блокиран от Франко Минго, а от главата на капитана на заралии топката излезе в ъглов удар, от който не последва нищо интересно.

В 25-ата минута Лудогорец излезе напред в резултата. Клод Гонзалвеш пусна хубаво подаване за Рик Джонатан, който овладя на гърди и остави топката за Сон, а той стреля от малък ъгъл и прати топката горе вляво на вратата за 0:1.

Десет минути по-късно разградчани реализираха втори гол. При много бърза контраатака Рик Джонатан изведе Руан Секо, който остана очи в очи с Родриго Ачинели, премина го и с удар на празна врата не сгреши. При намеса на ВАР обаче се видя, че Руан е в засада и резултатът остана 1:0 за Лудогорец.

Второто полувреме започна по кошмарен начин за Берое. В 47-ата минута Жорди Говеа върна топката назад, като Франко Минго и Родриго Ачинели не се разбраха, Руан Секо бе изпуснат и стреля, Ачинели го спря с ръка извън наказателното поле, за което получи директен червен картон. При последвалия пряк свободен удар Тодор Неделев стреля над вратата на влезлия от пейката Артур Мота.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети