Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец победи Хебър в Разград

Спорт

Лудогорец победи Хебър в Разград

Лудогорец победи Хебър в Разград - Tribune.bg

Разградчани отново се върнаха на победния път и излязоха четвърти в класирането

Лудогорец успя да надвие Хебър с 3:1 при домакинството си от 15-ия кръг в efbet Лига. Георги Дерменджиев се завърна в родния елит с успех, който изпрати разградчани на петото място с 24 точки, докато отборът от Пазарджик остава девети с 19.

В 8-ата минута Аслак фон Витри получи отдясно и пусна остър пас по земя към Руан Секо. Опитът за изстрел от движенение на нападателя бе блокирано. Топката излезе в корнер, който не доведе до нищо по-опасно пред Игонен.

Руан Секо получи в наказателното в 10-ата минута, успя да финтира, за да си нагласи топката и след това стреля. След рикошет кълбото излезе на сантиметри от десния страничен стълб на вратата. При последвалия корнер отново той бе близо до това да стреля, но не намери топката добре.

Домакините откриха минута след това. Аслак Фон Витри прати чудесно центриране около бялата точка в пеналтерията на Хебър. До топката стигна Бърнард Текпетей, който от движение с едно докосване я прати покрай стража на гостите и във вратата.

В  31-ата минута Лудогорец направи поредна добра атака. Якуб Пьотровски пусна успореден пас към Кайо Видал, който получи топката и опита да финтира Игонен, но стражът на Хебър се справи със ситуацията.

Само 2 минути по-късно Текпетей бе изведен сам срещу вратаря, но Игонен отново се справи.В 37-ата минута Кайо Видал бе изведен в наказателното поле, стреля Игонен спаси, Руан Секо добави, но стражът на Хебър отново спаси. Топката обаче попадна у Аслас Фон Витри, който я вкара в мрежата за 2:0.

В 56-ата минута Текпетей отправи удар от дистанция, но изпрати топката в аут. Минутка по-късно Педро Нареси стреля от границата на наказателното поле, топката се удари в тялото на футболист на Хебър и топката излезе в аут.

В 67-ата минута и Кайо Видал опита късмета си с удар от дистанция, но не уцели вратата. Хебър намали резултата в 86-ата минута. След центриране от пряк свободен удар Мартин Михайлов продължи топката с глава, тя попадна на главата на Стефан Цонков и централният защитник вкара за 2:1.

В 88-ата минута Лудогорец възстанови преднината си от 2 гола. Рик Джонатан стреля от границата на наказателното поле, топката се удари в тялото на Георги Вълчев и излъга Игонен за 3:1.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети