Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец разгроми Ботев Враца с 5:0

Спорт

Лудогорец разгроми Ботев Враца с 5:0

Лудогорец разгроми Ботев Враца с 5:0 - Tribune.bg

"Орлите" доближиха лидерите на 3 точки

Шампионът Лудогорец отнесе Ботев (Враца) с5:0 при домакинството си от 19-ия кръг на efbet Лига. Разградчани взеха ценни три точки, които ги доближиха на само три точки от лидерите Черно море и ЦСКА, но "орлите" имат и мач по-малко от съперниците си в челото.

В шестата минута "орлите" застрашиха вратата на Ботев Враца по доста сходен начин. Текпетей намери Якуб Пьотровски отдясно, полякът продължи към Квадво Дуа, който пробва техничен удар с пета, след като бе добре затворен, но топката премина встрани от вратата.

Лудогорец закономерно излезе напред в резултата в 20-ата минута. Бърнард Текпетей зад пусна великолепен извеждащ пас към Квадво Дуа, който се възползва от скоростта си, за да се измъкне от отбраната на Ботев Враца, остана очи в очи с Бариос и с диагонален удар към долния десен ъгъл се разписа за 1:0 с първия точен удар в срещата.

В 55-ата минута Сон стреля от дистанция, но Бариос изби в корнер. При последвалото изпълнение в 56-ата минута влезлият от пейката Тодор Неделев центрира прецизно към Якуб Пьотровски, който бе изпуснат от отбраната на Ботев Враца и с глава от близка дистанция покачи на 2:0.

Три минути по-късно полякът реализира още едно попадение. Аслак Фон Витри получи топката отдясно и намери Якуб Пьотровски на границата на наказателното поле, а той стреля с едно докосване по земя и не остави шаносве на Федерико Бариос - 3:0.

В 74-ата минута "орлите" организираха отлично многоходово нападение, при което Тодор Неделев пусна великолепен извеждащ пас към Матиас Тисера, който остана очи в очи с Бариос и елегантно го копна за 4:0. Това бе първи гол за аржентинеца в efbet Лига през настоящия сезон.

В 88-ата минута Лудогорец реализира пето попадение. Рик Джонатан проби отляво и центрира неточно, но отбраната на Ботев Враца не се справи и топката бе изчистена право на волето на Тодор Неделев, който с фантастичен шут порази вратата на Бариос - 5:0.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати