Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец се пребори с Шамрок по пътя към Шампионска лига

Спорт

Лудогорец се пребори с Шамрок по пътя към Шампионска лига

Лудогорец се пребори с Шамрок по пътя към Шампионска лига - Tribune.bg
Снимка:

С две попадения на Пиерос Сотириу и едно на Игор Тиаго Лудогорец взе комфортна преднина след първия мач от втория предварителен кръг срещу Шамрок Роувърс (3:0).

Успехът на родния шампион над ирландския първенец бе напълно закономерен, след като тимът на Анте Шимунджа ясно си личеше, че е много пред нивата на „детелините“ и си олекоти донякъде реванша идната седмица на „Талла Стейдъим“ в Дъблин.

Двата гола на кипъреца на „Хювефарма Арена“ паднаха през първото полувреме, като първото попадение дойде в 25-ата минута, а второто десет след това. Сотириу дори можеше да оформи своя хеттрик още през първата част, но топката срещна гредата на Шамрок в 41-ата минута, където останаха съмнения дали бранител на „хуупс“ не докосна топката с ръка. В добавеното време на срещата пък влезлият като резерва Игор Тиаго се разписа и донесе нужното спокойствие на родния тим.

През второто полувреме Лудогорец понамали логично оборотите, но Шамрок не се възползва от това нещо и успехът в първия мач остана за „орлите“, които дори се разписаха за трети път в самия му край.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети