Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Швеция: Лудогорец се преклони пред Малмьо

Спорт

В Швеция: Лудогорец се преклони пред Малмьо

В Швеция: Лудогорец се преклони пред Малмьо - Tribune.bg

10-кратният шампион на България – Лудогорец, преклони глава пред шведския първенец Малмьо с 0:2

Това бе първи мач между двата отбора в плейофа за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Велко Бирманчевич откри резултата в 26-ата минута за Малмьо след отлична постановка при статично положение. Инге Берге удвои в 61-ата минута актива на шведския тим срещу родния шампион.

По този начин „небесносините” взеха добра преднина преди предстоящия реванш, а в срещата капитанът на домакините Кристиянсен нацели гредата на Кахлина. Стражът на „орлите” се отличи с няколко много добри изяви в северна Европа, но в крайна сметка атакуващите футболисти на Лудогорец не успяха да отговорят на агресията, предложена от водените от Йон-Дал Томасон.

Скандинавският тим демонстрира страхотна игрова устойчивост и в хода на 90-те минути на „Еледа” показаха по-добрите неща и логично наказаха колебливите действия на „орлите” в защита. "Орлите" бъркаха изключително често в ранния етап при изграждането на атаката си, като в това спомагаше и изключително високата преса, прилагана от шведите, но със сигурност Валдас Дамбраускас ще трябва да коригира много неща за ответния мач между двата тима.

Реваншът между двата отбора е идната седмица – 24-и август, на „Хювефарма Арена” в Разград.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети