Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец се прицели в Жорди Кайседо

Спорт

Лудогорец се прицели в Жорди Кайседо

Лудогорец се прицели в Жорди Кайседо - Tribune.bg
Снимка:

Лудогорец се прицели в бившия голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо, твърди мексиканското издание Fafhoo.

„Въпреки лошото представяне в Тигрес 24-годишният еквадорец Жорди Кайседо продължава да има опция за отворен пазар в българския футбол заради добрите игри и впечатление, които остави в ЦСКА. Той вече е поискан от другия силен отбор в страната – Лудогорец“, пише в материала.

Кайседо подписа с Тигрес в началото на юли и има договор до юни 2026 година, но за 13 мача е вкарал само един гол и веднъж си изкара и червен картон. Според запознати ръководството на Тигрес е склонно да го отдаде под наем на българския шампион.

За година и половина на „Армията“ еквадорският нападател стана голмайстор на "червените" и игра за националния отбор на родината си, с който се класира за финалите на световното в Катар. Засега обаче не е ясно дали Кайседо ще е в списъка за шампионата на планетата в Катар от 20 ноември до 18 декември.

По подобен начин Лудогорец привлече преди време Антон Недялков и Кирил Десподов, които ЦСКА бе продал в чужбина. Малко след това обаче те се завърнаха в родния елит, обличайки екипа на "орлите" от Разград.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лудогорец

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети