Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец ще преследва трите точки в ключов мач с Бетис

Спорт

Лудогорец ще преследва трите точки в ключов мач с Бетис

Лудогорец ще преследва трите точки в ключов мач с Бетис - Tribune.bg

Българският шампион Лудогорец приема испанския Бетис в пореден мач от груповата фаза на Лига Европа.

Срещата между „зелените“ и андалусийците е на „Хювефама Арена“ и започва в 19:45 часа.

Сташи треньорът на „орлите“ Анте Шимунджа има няколко проблеми около състава. Основният е липсата на Кирил Десподов в последните мачове. По всяка вероятност родният национал отново няма да бъде на линия. Трайно контузен пък е друг национал - Доминик Янков, който се възстановява след операция.

„Лос вердибланкос“ пък имат повече проблеми от българския клуб. Португалският халф Уилям Карвальо отпада от сметките на Мануел Пелегрини заради лични проблеми, а Хуанми и Виктор Камараса са контузени.Юсуф Сабали е под въпрос заради травма от последния мач срещу Атлетико Мадрид преди три дни. Мексиканският полузащитник Андрес Гуардадо е наказан и също не пътува до България.

Звездата на тима Набил Фекир пък се завърна след контузия и изигра четвърт час при загубата срещу „дюшекчиите“, но все още не е готов за цял двубой.

Към момента разградчани заемат втора позиция в класирането с актив от 7 точки. Испанците са лидер с 10. При предишната среща на двата тима в Севиля Бетис победи с 3:2.

В другия двубой в групата носителят на Лигата на конференциите Рома гостува на ХИК Хелзинки във финландската столица. „Джалоросите“ са на трета позиция с 4 пункта, а ХИК е последен с едва 1.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати