Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец започва похода си в Европа срещу шампиона на Косово

Спорт

Лудогорец започва похода си в Европа срещу шампиона на Косово

Лудогорец започва похода си в Европа срещу шампиона на Косово - Tribune.bg

Лудогорец разбра съперника си за първия предварителен кръг на Шампионската лига. Шампионът на България ще се изправи срещу Балкани (Косово). Разградчани се разминаха с наглед най-сериозния опонент - шведския Хекен. Лудогорец ще бъде гост в първия мач на 11 или 12 юли и домакин в реванша на 18 или 19 юли.

Останалите евентуални съперници за отбора на Ивайло Петев бяха: Клаксвик (Фарьорски острови), Струга (Северна Македония) и победителят в предварителния кръг, където играят Атлетик Клуб Ескалдес (Андора), Будучност (Черна гора), Тре Пене (Сан Марино) и Брейдаблик (Исландия).

На твърде екзотично място ще трябва да отиде Лудогорец за началото на поредната си европейска кампания, пише NOVSPORT. Балкани е от 10-хилядното градче Сува Река. То се намира на 18 км от Призрен и на 57 км от столицата Прищина.

Балкани играе мачовете си на "Сува Река Сити Стейдиъм", който е с изкуствено покритие и събира 1500 зрители. Според медиите в Косово стадионът е лицензиран от УЕФА, но това е твърде съмнително.

Според Transfermarkt цената на целия отбор на косовския шампион е 4,35 милиона евро, в пъти по-малко от тази на Лудогорец. Най-скъпият футболист е 20-годишният дефанзивен халф Линдар Емеряху, оценен на 500 000 евро.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети