Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Малък фен показа майсторство пред волейболните национали

Спорт

Малък фен показа майсторство пред волейболните национали

Малък фен показа майсторство пред волейболните национали - Tribune.bg
Снимка:

Днес от 20.40 часа мъжкият ни национален отбор по волейбол стартира срещу Австралия мачовете си от Волейболната лига на нациите

Малък фен, дошъл за автограф, показа майсторство пред волейболните национали Николай Учиков, Георги Сеганов, Алекс Грозданов и Розалин Пенчев.

Малчуганът се оказа сериозно подготвен технически и дълго разцъква с играчите в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в Grand Mall Варна, където феновете имаха възможност да се срещнат с четиримата волейболисти, да се снимат с тях и да получат автограф. Множество запалянковци се срещнаха с любимците си, преди да имат шанса да ги гледат на живо и да ги подкрепят в предстоящите домакински мачове.

В 20.40 часа, днес,  14 юни, мъжкият ни национален отбор по волейбол стартира срещу Австралия мачовете си от Волейболната лига на нациите в Двореца на културата и спорта във Варна. В събота отново в 20.40 се изправяме срещу Япония, а в неделя в същия час играем с Италия.

Билетите турнира са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа - в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Във Варна билети може да вземете на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети