Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Манчестър Юнайтед победи Сити след спорен гол на Бруно Фернандеш

Спорт

Манчестър Юнайтед победи Сити след спорен гол на Бруно Фернандеш

Манчестър Юнайтед победи Сити след спорен гол на Бруно Фернандеш - Tribune.bg

Манчестър Юнайтед обърна и победи Манчестър Сити с 2:1 в дербито от 20-ия кръг на Висшата лига.

Гостите поведоха с гол на Джак Грийлиш в 60-ата минута, но в 78-ата Бруно Фернандеш изравни, а в 82-ата Маркъс Рашфорд донесе успеха на "червените дяволи". 

В 23-ата минута Бернардо Силва центрира добре към Рияд Марез, а топката стигна до Ерлинг Холанд, но норвежецът бе блокиран от Фред и Каземиро. 

В 53-ата минута Кевин Де Бройне центрира в наказателното поле, където Бернардо Силва стреля, но Рафаел Варан се справи и изчисти. 

В 60-ата минута Сити поведе в резултата. Кевин Де Бройне центрира успоредно на голлинията, а влезлият като резерва Джак Грийлиш с глава засече топката, за да даде аванс на "гражданите". 

В 78-ата минута Юнайтед започна обрата си.  Каземиро пусна пас напред към Рашфорд, но Бруно Фернандеш го изпревари и прати топката в мрежата за 1:1. Нападателят бе в засада, но португалецът не бе в такава и в крайна сметка попадението бе зачетено. 

Само четири минути след това Маркъс Рашфорд си освободи пространство в наказателното поле, за да получи топката от Алехандро Гарначо и реализира за 2:1. 

След победата Юнайтед вече е само на точка от Сити в класирането с актив от 38 точки на третото място. Арсенал е първи с 44 и мач по-малко, като "артилеристите" играят дерби с Тотнъм. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети