Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мъри: Рано е да говорим за европоход

Спорт

Мъри: Рано е да говорим за европоход

Мъри: Рано е да говорим за европоход - Tribune.bg
Снимка:

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването "Арена спорт", в което говори по редица актуални теми, свързани с клуба. 

„За европоход е рано да говорим. По-скоро трябва да мислим за следващия противник. Там е заложено началото на похода, да елиминираме малтийския Хамрун и има директен сблъсък за групите. Показахме, че можем да играем срещу ПАОК. За нашия отбор е важно да има постоянство", каза Мъри.

"На този етап не мога да бъда категоричен дали може да прекъснем хегемонията на Лудогорец. Левски ще играе за победа във всеки мач. Всичко ще зависи от това, как ще се представяме. Лудогорец има достатъчно класа, опит, авторитет. Дълги години са хегемон. Питат Лудогорец защо нямат български млади играчи. Как да имат млади, като нивото им е прекалено високо. Нашите млади български играчи още не са свикнали да скачат там. Те обаче много стратегически успяха да купят 2-3 млади български играчи за сериозни суми“, каза треньорът на Левски.

"Не се опасявам от критики. Разбирам нашите опоненти, те нямат мачове. Стартът на първенството, ако беше по-рано или бяха сложени междинни кръгове на евроучастниците, щеше да е различно. Това исках да бъде коментирано, но никой нямаше желание. Ние се съобразяваме само с правилата и принципите на Левски", каза той по отношение на отложените мачове на отбора.

"Всичко се вижда на терена. Никой не може да се пребори за мястото си на книга. Ивелин Попов е показал качествата си. За него най-важно е да го предпазим от нови травми и да го възстановим. При нас има конкуренция и можем да си позволим ротации".

Стоилов говори и за представянето на триото в атака - Билал Бари, Уелтън и Роналдо. "Има позитиви, които те трябва да получат. Далеч са още от атомно нападение. Тяхната сила в момена е играта в защита, играта в атака трябва да се подобрява доста. Ако има оферта и е важна за Левски, ще търсим новите футболисти. Левски го има без Гунди, пък какво остава без някой от нас. Ако всички играчи са здрави, мисля че можем да се справим с тази група. Ако стигнем до груповата фаза е отделна тема", продължи той.

"Отборът от първата синя приказка беше смазана машина за футбол. Онзи отбор и на сън мога да го кажа. Тогава бях по-строг, по-сляпо вярвах в идеята Левски. Бях малко по-спокоен откъм стабилност в плащания", каза още Мъри.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати