Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мъри Стоилов изразил желание да се завърне в Левски

Спорт

Мъри Стоилов изразил желание да се завърне в Левски

Снимка:

Отборът на Левски съвсем скоро може да има нов треньор и то в лицето на Станимир Стоилов.

Една от фракциите на тима „Ултрас Левски“ е провела разговор с Мъри, като специалистът е изразил готовност да поеме „сините“.

Единственото условие на Стоилов е било клубът да изплаща редовно заплатите на футболистите.

Публикуваме поста на „Ултрас Левски“ без редакторска намеса:

"Преди повече от година нашата организация даде пълен картбланш на ръководството в лицето на г-н Наско Сираков и на всеки един от треньорските щабове, преминали през стадион "Георги Аспарухов". През това време участвахме активно във всяка една кампания и инициатива, свързана директно или индиректно с тежката финансова криза, в която изпадна любимият ни отбор. С личен пример показахме как трябва да се подкрепя отбора в тези много тежки времена - чисто, безрезервно, с присъствие на стадиона, с членски и абонаментни карти."

"С болка всеки един привърженик на любимия отбор приема незадоволителните резултати на отбора. Смятаме, че футболистите в Левски имат доста по-големи качества и потенциал от тези в отборите, от които загубихме, затова очевидно е нужен друг подход към тях.През изминалата седмица по наша молба проведохме среща с единствения за нас човек, който в този момент може да вдигне както нивото на играта на футболистите, така и да внесе тъй необходимия положителен заряд сред привържениците на Левски. Този обединяващ образ ние виждаме в лицето на Станимир Стоилов. За наша радост той изрази готовност да се завърне в отбора на сърцето си и единственото условие, което поставя е финансова сигурност и редовно изплащане на заработените заплати на футболистите. Не неговата, а тези на играчите му. Нищо повече от това! Всички писания на знайни и незнайни мекотели, живеещи на гърба на Левски, че той иска много пари за себе си, за да поеме отбора, са опит да се внесе интрига сред Левскарските редици и да се дискредитира фигурата му. Запомнете едно, много хора, които гравитират покрай Левски и публиката му, не искат отбора да се изправи на крака, а напротив!"

"Изразяваме пълното си уважение към Живко Миланов, който в тези мрачни времена за отбора не предаде нито за миг синята идея и дава всичко от себе си за нея. Считаме, че заедно със Станимир Стоилов могат да върнат Левски на правилния път. Призоваваме ръководството на отбора да направи и невъзможното и в най-кратки срокове да върне човека, който в този момент е жизнено важен за този отбор. Той е готов за борба. Готов е да се “бие” за Левски и да победи!

Да живее Левски!
Ултрас Левски"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още