Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мъри Стоилов отказал да стане собственик на Левски

Спорт

Мъри Стоилов отказал да стане собственик на Левски

Мъри Стоилов отказал да стане собственик на Левски - Tribune.bg

Бившият наставник на тима заявил, че е преди всичко треньор

Бившият футболист и треньор на Левски Станимир Стоилов е отказал възможността да стане собственик на клуба, твърди "Меридиан мач". Той е получил предложение да бъде част от сдружение на ветераните, което да получи мажоритарния пакет акции на "сините". Идеята е била Мъри да е лицето на този проект, защото е обичан от феновете и през годините е доказал, че е голям професионалист, който умее да изведе клуба, в който работи, на големи печалби. Това се случи и в Левски и в Астана.

Стоилов обаче категорично е отказал да се намесва в истерията около акциите. Той е уточнил, че преди всичко е треньор, а отделно според него собственик на Левски трябва да бъде човек със солиден бизнес, който да е способен когато се налага да финансира "сините".

В последните седмици се появиха и информации, че Мъри може да бъде новият треньор на отбора, ако акциите сменят притежателя си. Истината обаче е, че Стоилов няма да бъде треньор на "сините", независимо от собствеността. Той многократно е казвал в последните години, че няма намерение на този етап да се завръща в България. Това не се е променило по никакъв начин и сега. Нещата не опират до пари. Припомняме, че преди повече от година бившият собственик на Левски Спас Русев обяви, че е предложил на Мъри заплата от 60 хил. евро, но той е отказал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп