Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Марица си върна лидерството в НВЛ-жени след категоричен успех над Левски

Спорт

Марица си върна лидерството в НВЛ-жени след категоричен успех над Левски

Марица си върна лидерството в НВЛ-жени след категоричен успех над Левски - Tribune.bg
Снимка:

Реализатор на срещата стана американката Алекс Холстън, която завърши с 15 точки за Марица

Волейболистките от Марица (Пловдив) надиграха като домакини Левски (София) с 3:0 (25:21, 25:15, 25:21) в мач от четвърти кръг на НВЛ-жени, който се игра в пловдивската зала „Колодрума“. С това шампионите записаха четвърта поредна победа и с 9 точки и без загубен гейм се върнаха на върха във временното класиране, въпреки че са с един изигран мач по-малко, поради отложена среща със Славия. Съставът на Левски отбеляза първа загуба за сезона и с три победи заема второ място в таблицата с 9 точки, информира Българската федерация по волейбол.

Реализатор на срещата стана американката Алекс Холстън, която завърши с 15 точки за Марица, следвана от Александра Миланова с 14 и Деси Николова с 11. Най-резултатна за Левски бе Вангелия Рачковска с 12 точки.

В другия мач от четвъртия кръг в програмата за съботния ден волейболистките на Берое (Стара Загора) надиграха категорично като гости Раковски (Димитровград) с 3:0 (25:21, 25:23, 25:16) в зала "Младост".

Така беройки заемат трета позиция във временното класиране със 7 точки (2 победи, 2 загуби), но преди изиграване на всички срещи от този кръг. Състезателките на Раковски са шести с 4 точки (1 успех, 3 поражения).

Днес са останалите две срещи от четвърти кръг. И двата мача с казанлъшката зала „Багира“. От 15:00 часа представителките на Перун (Варна) се изправят срещу ЦСКА. От 18:00 часа волейболистките на Казанлък приемат Славия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати