Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мария Гроздева преди Олимпиадата: Нищо не е невъзможно

Спорт

Мария Гроздева преди Олимпиадата: Нищо не е невъзможно

Мария Гроздева преди Олимпиадата: Нищо не е невъзможно - Tribune.bg
Снимка:

Двукратната олимпийска шампионка и носителката на общо 5 медала от Летни олимпийски игри Мария Гроздева сподели емоциите си преди седмото си участие на най-големия форум.

Родената на олимпийския ден 23 юни феноменална спортистка от четвърт век е под прожекторите в стрелбата с пистолет. Дори и вече като шеф на федерацията на любимия си спорт тя продължава да поваля мишени в търсене на успеха.

"Само късметът да е с мен! Нищо не е невъзможно. Гледам и главата да ми е спокойна, не че е неспокойна, но все пак след такъв дълъг спортен живот има едно психическо изморяване. При нас всичко е от главата, не е толкова до физическата форма, която я имам и със сигурност на тренировки правя добри резултати. Но самата настройка на състезанието…Просто да успея да си изкарам резултата, за който съм готова. В крайна сметка ми се иска да стрелям не в напрежение, а по един приятен начин като завършек на всичко, просто защото със сигурност това ще са ми последните стартове“, заяви Гроздева, цитирана от "Мач Телеграф".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети