Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мария Гроздева преди Олимпиадата: Нищо не е невъзможно

Спорт

Мария Гроздева преди Олимпиадата: Нищо не е невъзможно

Снимка:

Двукратната олимпийска шампионка и носителката на общо 5 медала от Летни олимпийски игри Мария Гроздева сподели емоциите си преди седмото си участие на най-големия форум.

Родената на олимпийския ден 23 юни феноменална спортистка от четвърт век е под прожекторите в стрелбата с пистолет. Дори и вече като шеф на федерацията на любимия си спорт тя продължава да поваля мишени в търсене на успеха.

"Само късметът да е с мен! Нищо не е невъзможно. Гледам и главата да ми е спокойна, не че е неспокойна, но все пак след такъв дълъг спортен живот има едно психическо изморяване. При нас всичко е от главата, не е толкова до физическата форма, която я имам и със сигурност на тренировки правя добри резултати. Но самата настройка на състезанието…Просто да успея да си изкарам резултата, за който съм готова. В крайна сметка ми се иска да стрелям не в напрежение, а по един приятен начин като завършек на всичко, просто защото със сигурност това ще са ми последните стартове“, заяви Гроздева, цитирана от "Мач Телеграф".  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още