Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мартин Георгиев: Отивам в Барселона, за да сбъдна мечтите си

Спорт

Мартин Георгиев: Отивам в Барселона, за да сбъдна мечтите си

Мартин Георгиев: Отивам в Барселона, за да сбъдна мечтите си - Tribune.bg

Младият защитник Мартин Георгиев, замина за каталунската столица Барселона, където ще подпише договор с едноименния 5-кратен носител на Шампионската лига.

На летище София бранителят не скри емоциите си от на практика финализирания трансфер, като заяви, че иска да покаже какво може и какво е научил от своя треньор в школата на Славия Иван Иванов.

"Спах, нямах никакви проблеми с това, малко съм изморен, но емоционално. Готов съм за тръгване и се надявам да ми предстоят хубави дни. Не знам какво ми предстои като програма, но през следващите дни ще се изяснят нещата. Искам да гоня моите мечти в Барселона. Съветите на Иван Иванов са най-ценни. Благодарен съм за това, на което ме е научил. Искам да постигна неговите успехи, а защо не и да ги надмина. Сигурен съм, че и той би бил щастлив от такъв развой".

"Всеки труд се възнаграждава. Много съм щастлив от този факт. Доста стреснат бях след обаждането, но овладях емоциите и отивам да покажа какво мога. Онзи червен картон на 15-годишна възраст със сигурност повлия. Според мен изиграх добър мач тогава, но дебют, на стадион "Славия", efbet Лига... възмъжах. Пожелавам си да съм жив и здрав най-вече"., завърши Георгиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети