Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мартин Минчев: Колективът в националния отбор е страхотен

Спорт

Мартин Минчев: Колективът в националния отбор е страхотен

Мартин Минчев: Колективът в националния отбор е страхотен - Tribune.bg
Снимка:

Нападателят на Спарта (Прага) Мартин Минчев говори преди мачовете с Катар и Хърватия, които са и първи за националния отбор на България за 2022-а година.

Роденият през 2001-а година във Варна нападател се превърна в един от най-актуалните български играчи, който прави фурор както в чешкото първенство, така и в европейските участия с клубния си тим.

"Чувствам се отлично, чувствам се във форма и съм готов на 100 процента. Със сигурност мина време от последния път, когато бях в мъжкия национален отбор. Но със сигурност съм по-мъдър и се чувствам по-уверен в себе си. Надявам се, а и затова сме тук, да помогнем на отбора като дадем всичко от себе си. Всички футболисти, които бяха в младежкия отбор, и сега са при мъжете, имат качества и са наистина много добри. Затова съм сигурен, че ще успеем", заяви Минчев пред пресслужбата на БФС.

"Обстановката е позитивна и всички сме настроени да вземем максимума от двата мача. Чувстваш се по-специално, когато знаеш, че ще играеш на тези стадиони, на които ще са и срещите от Световното първенство. И просто трябва да извлечем максимума от тези два мача, да се борим до последната минута. Само така можем да победим. Според мен, ако вярваме във възможностите си и всеки се раздаде на 100 процента, във футбола всичко може да стане. Наистина колективът е на много добро ниво. Също и футболистите, по-опитните ни помагат. За мен е чест, че мога да играя в този отбор", допълни варненецът.

Попитан какви цели си поставя с трикольора, Минчев заяви: "Като цяло искам да започнем годината с победа и да постигнем през 2022-а година добри резултати. За мен това е най-важното в националния отбор".

България играе в събота от 19.30 часа. Следващата проверка срещу световния вицешампион Хърватия е във вторник, 29-и март, от 16.00 часа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети