Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мартин Стоев: Излизаме без напрежение във финала

Спорт

Мартин Стоев: Излизаме без напрежение във финала

Мартин Стоев: Излизаме без напрежение във финала - Tribune.bg
Снимка:

Националите на България под 19 години се класираха за първи исторически финал за тази възраст на световното първенство.

На полуфиналите в Иран българите надиграха вицешампиона от предишното издание Русия с 3:2 и ще спорят за титлата в Техеран срещу Полша. Двубоят за златото е на 2 септември от 17:30 часа българско време.

Селекционерът Мартин Стоев заяви, че се чувства изключително удовлетворен от постигнатото, а отборът ще излезе без напрежение в битката за златото.

"Стана изключително нервен мач, защото и двата тима играят за първи път полуфинал на световно първенство. Четвъртфиналната битка с Италия беше красива, днешният двубой бе игра на грешки. Може би малко физически сили не ни достигнаха в четвъртия гейм да затворим мача с 3:1. Но в тайбрека издъжахме. Браво на момчетата!

Влизането в първите четири в света е уникален успех. Постигнахме го. Сега вече на финала каквото стане е добре дошло. Залогът е титла. Излизаме и даваме всичко от себе си. Който е по-добрият, той ще спечели. За спора за златото няма за къде да се пазим повече. Видя се също, че имаме пълноценни смени на всеки пост. Когато се наложи, влизат всички и досега се справят много добре. Излизаме да се борим и да играем без напрежение", каза Стоев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати