Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Матушев отряза ЦСКА 1948

Спорт

Матушев отряза ЦСКА 1948

Матушев отряза ЦСКА 1948 - Tribune.bg

Локомотив София умува върху варианти за нов старши треньор, пише „Тема Спорт“.

До такъв обаче ще се стигна само при едно условие – ако Станислав Генчев поеме Ботев Пловдив.

Както е известно, канарчетата са потърсили наставника на червено-черните, след като освободиха Желко Копич.

Собственикът на столичните железничари Иван Василев потвърди, че Ботев е влязъл в контакт с Генчев, но бе категоричен, че ако го искат за нов треньор, ще трябва да платят за него, тъй като има договор с клуба до края на сезона.

В „Надежда“ обаче не изключват това да се случи и са в готовност за нов наставник. Три са вариантите, които са обсъдени. Най-сериозен е този за Неделчо Матушев.

60-годишният специалист вчера е отказал предложението на ФК ЦСКА 1948 Сф да влезе в щаба на новия старши треньор Тодор Янчев, който замени напусналия изненадващо Любослав Пенев.

За последно през 2018/19 Матушев бе помощник на Георги Дерменджиев в националния отбор. Интересното е, че той е бил обсъждан за нов наставник на Локомотив София преди Станислав Генчев.

Според запознати вероятността червено-черните да заложат на своя фигура като Стойчо Стоев, Димитър Васев, Явор Вълчинов или Антон Велков е много малка.

Засега обаче начело на Локо София продължава да е Станислав Генчев. Иван Василев бе категоричен, че оферта за него от страна на Ботев Пловдив няма.

Интересното е, че жълто-черните и железничарите ще спорят в Коматево още в първия пролетен кръг, в уикенда на 11 февруари.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети