Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Медиите в Сърбия потвърдиха трансфер в Левски

Спорт

Медиите в Сърбия потвърдиха трансфер в Левски

Зоран Попович подписа предварителен договор със "сините"

В Сърбия информираха, че вратарят Зоран Попович ще премине в Левски през новия сезон. „Въпреки че имаше съмнения, че ръководството на „сините“ ще анулират предварителния договор със Зоран Попович поради нямаляването на бюджета за новия сезон, това няма да се случи“, написаха в запаната ни съседка.

Сръбският вратар официално трябва да премине в Левски на 1 юли, след като договорът му с Цървена Звезда изтича. „Сините“ подписаха предварителен договор със стража през януари.

„Попович ще бъде чудесно подкрепление за столичния клуб, тъй като отборът в предишния сезон имаше качествени вратари и това ще продължи да бъде така. Той ще премине в Левски без да бъде платена трансферна сума, след като контрактът му с „червено-белите“ изтича“, допълниха в Сърбия.

По време на двугодишния си престой в Цървена Звезда Зоран Попович бе резерва на бившия вратар на Лудогорец Милан Борян. „Но винаги, когато получеше възможност да се докаже, той я използваше по най-добрия начин. По този начин в навиячите остава приятен спомен от него“, написаха още за вратаря.

Зоран Попович записа 18 мача за Цървена Звезда през този сезон.  


Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още