Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мелето е пълно – футболисти, публика и съдия се смачкаха от бой в Самораново

Спорт

Мелето е пълно – футболисти, публика и съдия се смачкаха от бой в Самораново

Мелето е пълно – футболисти, публика и съдия се смачкаха от бой в Самораново - Tribune.bg
Снимка:

Сблъсъци по време на мача Сокол – Марек

Има пребити и арестувани след зверско меле по време на мач в Самораново. Мелето е станало по време на мач от регионалната група, в който един срещу друг са се изправили „Сокол“ (Самораново) и „Марек 1919“ (Дупница), съобщава Bulgaria on Air.

„При 2:1 за нас около 70-ата минута след груб фаул срещу моя съотборник Марио Златанов, извършен от защитник на Самораново, нормална реакция от нашия щаб да поискаме червен картон. Без провокация вратарят на Самораново нападна брат ми (бившият съдия от А група Георги Караколев) с юмруци. Нахлуха поне 30 човека от публиката на Самораново, започнаха да го налагат зверски, той се опита да избяга, но го настигнаха. Свалиха го на земята и го пребиха“, разказа Васил Караколев от дупнишкия щаб.

Той изрази съмнения, че от Самораново са били финансово стимулирани да спрат „Марек 1919“. Гостите са очаквали груба игра, но не и да бъдат бити. Задържани са двама от нападателите на Георги Караколев, а от „Марек 1919“ тепърва ще подават жалби и ще си търсят правата си по законов път.

При мелето е пострадало и момиче, което снима мачовете на „Марек 1919“. Телефонът ѝ е отнет и счупен.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети футбол, Марек, меле

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети