Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Меси отказвал да тренира с Барселона

Спорт

Меси отказвал да тренира с Барселона

Меси отказвал да тренира с Барселона - Tribune.bg

Журналистът Александър Жулиар разказа любопитни подробности за престоя на Лионел Меси в Барселона.

В документален филм на RMC Sport за аржентинската легенда въпросният журналист, който е и автор на книгата за Лео “Insubmersible Messi”, разкрива за тежкия характер на звездата.

“Меси беше тежък като характер, особено в първите си години в Барса. Беше доста затворен, имаше проблеми с комуникацията и отбягваше разговори очи в очи. Когато нещо го притесняваше или беше в лошо настроение, той пращаше друг човек, който да говори вместо него", заяви Жулиар.

“След един мач по време на периода с Гуардиола като треньор на Барселона, Лео се разсърди, че не е играл цял двубой. Той или беше заменен, или не беше титуляр, но на следващия ден отказа да тренира. Като разбра това, Пеп каза “Ох, ще го загубя, какво да правя? Добре, ще отида лично до тях да говоря с него”. Това беше неговият начин да покаже, че търси помощ - някой да отиде до дома му, да говори с него и да го успокои”, продължава Жулиар.

Участниците във въпросния документален филм стигат до съгласие, че Гуардиола е човекът, който най-добре е умеел да се справя с характера на Меси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети