Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Меси притеснен: С тази игра няма как да спечелим Шампионска лига

Спорт

Меси притеснен: С тази игра няма как да спечелим Шампионска лига

Меси притеснен: С тази игра няма как да спечелим Шампионска лига - Tribune.bg

Капитанът на "каталунците" е притснен от начина на игра на отбора

Рестартирането на испанската Ла Лига се задава на хоризонта и Барселона ще трябва да изиграе останалите си 11 мача. Преди принудителното спиране „каталунците“ имат преднина от две точки пред Реал Мадрид. Усещането е обаче, че отборът не играе на върха на възможностите си, откакто Кике Сетиен пое поста на старши треньор.

Капитанът на тима Лионел Меси даде интервю за „Sport“ и „Mundo Deportivo“, за да обсъди близкото бъдеще на клуб.

„Възможно е почивката да ни бъде от полза. Но ще видим дали ще започнат отново надпреварите, за да се освободим от съмненията. Ще видим на какво ниво сме, когато отново продължим да играем", каза той пред „Sport“.

Аржентинецът също беше попитан за бъдещето на отбора. Трансферният пазар е несигурен, но има едно име, което остава свързано с Барселона - това на Лаутаро Мартинес от Интер.

„Откровен съм, когато казвам, че не знам дали е имало или в момента се водят преговори за него, нямам идея", заяви той пред „Mundo Deportivo“.

„Мисля, че вече го казах. Лаутаро е впечатляващ нападател, преди всичко защото смятам, че е много завършен номер девет. Той е силен, дриблира добре, вкарва голове, знае как да гардира топката...Но ние ще трябва да видим какво ще се случи с него и с другите имена, с които ни свързват".

Капитанът на Барселона заяви, че доброто око за играч може да помогне, дори ако тимът няма толкова пари, колкото би му се искало на трансферния пазар.

„В клуба има няколко души, които отговарят за темата за трансферите и те са тези, които избират кой според тях е най-подходящ за отбора. Очевидно е, че ситуацията, в която се намираме, ще направи пазара малко странен и трябва да сме сигурни, че ще се подобри с това, което имаме".

„Смятам, че мениджърът не е разбрал напълно или съм се изразил лошо за това, което исках да кажа", заяви Меси по повод някои негови коментари, които може би биха били приети като критика към наставника.

„Това, което казах, беше, че в последните няколко мача преди паузата изглеждаше очевидно, че те не изглеждахме достатъчно добре, за да се каже, че ще спечелим Шампионската лига. Никога не съм се съмнявал в състава, който имаме и не се съмнявам, че можем да спечелим всеки турнир, в който участваме. Но не и по начина, по който играхме. Сега, всеки има своето мнение, което е добре и всички го уважаваме. Моето мнение идва от място, където имах късмет, че съм играл в Шампионска лига всяка година и знам, че не е възможно да я спечелим, играейки по начина, по който играехме “, сподели още Меси пред „Sport“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети