Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Меси шокиран, че си тръгва от Барселона

Спорт

Меси шокиран, че си тръгва от Барселона

Меси шокиран, че си тръгва от Барселона - Tribune.bg

Според информацията на „Mundo Deportivo“ Меси е бил шокиран и за момента няма планове да прави публични изяви.

Лионел Меси асимилира всичко, което се случва през последните часове, неочаквания обрат, след като стана ясно, че напуска Барселона, въпреки че двете страни бяха постигнали предварително споразумение за нов петгодишен договор. 

Футболистът е категоричен, че не иска да си тръгва преди да се сбогува с феновете на Барселона. Нещо повече, той иска да прецени добре как да го направи.

Меси е в Барселона от 2000 година, когато той подписва своя първи договор на известна салфетка, която промени живота му и промени историята на световния футбол, и на Барселона.

Според информациите, които идват от обкръжението на Меси, аржентинецът е бин наистина засегнат от обрата, който настъпи. Аржентинецът се завърна в сряда вечерта от Ибиса, за да подпише новия си договор с Барселона. Имаше гаранции, че всичко около новия договор на Лео е само формалност.

В крайна сметка от Барселона са го информирали, че не могат да го картотекират поради ограниченията на Ла Лига, според официалните версии и на двете страни.

Неочакван край за всички и това отваря нова глава за бъдещето на аржентинския футболист. Сега Меси, който уверява, че не е водил преговори с други отбори през лятото, защото е мислил само да остане в Барселона, ще трябва да направи важен избор за своята кариера, която ще продължи далече от „Камп Ноу“, където преживя най-добрите години в своята кариера.

Той трябва да напусне Барселона, където пристигна като 13-годишно момче.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Алито от София Това са ваши фалшиви новини, много добре знаеше че Барса няма да подпише, ако иска да разбере смисъла на живота трябва да дойде в България и да чуе песента на другарката Л. И.,, Не всичко е пари приятелю", и да ходи на гей арена Подуяне дпс обор миризлив от покрайнините на софия леWCки, може да вика и ревалдо гея
06.08.2021 13:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети