Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Милан обърна Юве за 18 минути! Ибрахимович с култово изказване след победата

Спорт

Милан обърна Юве за 18 минути! Ибрахимович с култово изказване след победата

Милан обърна Юве за 18 минути! Ибрахимович с култово изказване след победата - Tribune.bg

Милан и Ювентус изиграха историческо дерби в 31-ия кръг на Серия А, от което "росонерите" излязоха победители и то с категоричното 4:2. Важното в случая е, че домакините от Милано губеха с 0:2 до 62-та минута, но обърнаха мача с краката нагоре за 18 минути! 

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович постави началото на обрата от 0:2 до 4:2 срещу Ювентус. Шведът се разписа от дузпа в 62-ата минута, а след това "росонерите" забиха още три безответни гола. След мача Ибра коментира победата, собствената си форма и това дали ще остане на "Сан Сиро".

"Не е тайна, че съм възрастен, но годините са просто число и нищо повече. Тренирам добре, чувствам се ОК. Днес играх повече, отколкото в предишния мач. Целта ми е по всеки възможен начин да помагам на тима. Аз съм президент, треньор и играч, но за съжаление получавам пари само за последното. Ако бях в Милан от старта на сезона вече щяхме да сме спечелили титлата", каза Ибра в неподражаемия си стил.

"Дали ще остана? Ще видим. Има още един месец, в който да се забавлявам, но виждате в каква странна ситуация се намираме. Не можем да контролираме случващото се. Не знам кога за последно феновете са ме виждали на живо. Би било хубаво да се случи. Защо? Четете между редовете. Странно е да се играе без публика. Ако "Сан Сиро" беше пълен, вечерта щеше да е незабравима", продължи 38-годишният бивш шведски национал.

"Наистина се наслаждавам на престоя си в Милан. На 38 съм и вече нямам същата физика. Достатъчно съм умен, за да го осъзная. Не се опитвам да правя нещата, които правех на 20. Ако не съм способен да решавам мачовете, не ми харесва. Не съм тук като талисман, а за да помагам на съотборниците си, клуба и феновете", добави Златан.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати