Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Милош Крушчич: Сами се вкарахме в тази ситуация

Спорт

Милош Крушчич: Сами се вкарахме в тази ситуация

Милош Крушчич: Сами се вкарахме в тази ситуация - Tribune.bg
Снимка:

"Вижда се, че при Соу има голямо желание, тренира добре, бори се, но проблемът е повече психологически"

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич сподели, че неговите футболисти сами са си виновни за трудната победа с 1:0 при гостуването на последния в класирането в Първа лига Витоша (Бистрица) в мач от 25-ия кръг.

"Сами се вкарахме в тази ситуация. Имахме голямо превъзходство, положения, случи се и този пропуск от дузпата. След това се получи малко повече нервност, съперникът пък доби самочувствие. През второто полувреме също имахме възможности. Все пак показахме търпение и смятам, че спечелихме заслужено. Най-важното е, че спечелихме трите точки. Трябваше да вкараме общо първото полувреме и щеше да ни бъде много по-лесно. Очаквахме такъв мач. Всичко зависеше от нас. Сами се вкарахме в това положение, че да треперим до края. Но това е футболът.  

Вижда се, че  при Соу има голямо желание, тренира добре, бори се, но проблемът е повече психологически. Чувства натиск, че не вкарва. Трябва да му помогнем да преодолее този труден период. Не сме мислили за мача за купата с Ботев. Всеки даде максимума. Играем мач за мач", завърши Крушчич.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати