Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев откри шестото издание на тенис турнира „ПИК Мастърс“

Спорт

Министър Кралев откри шестото издание на тенис турнира „ПИК Мастърс“

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри шестото издание на тенис турнира „ПИК Мастърс“, което се провежда под неговия патронаж. В двудневната надпревара на кортовете на Националния тенис център участие взимат изтъкнати професионалисти от различни области на обществения живот в страната – лекари, юристи, политици, бизнесмени и др.

„За мен е огромна чест да бъда патрон на поредния турнир „ПИК Мастърс”. След дълга пауза нормалният спортен живот в страната постепенно се завръща и това е едно от първите състезания, които се провеждат в страната. Благодаря на организаторите, които за пореден път събират част от българския елит, за да могат да подпомогнат детския тенис. Огромно благодаря на всички участници в турнира. Знам, че усещането да бъдете на корта Ви е липсвало много през това време, затова Ви пожелавам успех и да се наслаждавате на хубави срещи. За пореден път искам да благодаря на моя приятел Недялко Недялков за организацията и усилията, които полага за подпомагане на българския спорт. Тенисът е един от спортовете, в които феърплейът е на високо ниво, така че съм сигурен, че честната игра ще бъде доминираща в тази надпревара”, заяви министър Кралев по време на откриването.

И през тази година входните такси от участниците ще бъдат дарени на детските школи на Националния тенис център и ЦСКА. 24 аматьорски двойки взимат участие в турнира. Те са разделени в седем групи. Победителите ще станат ясни утре.

На откриването на турнира присъстваха още директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев и директорът на Национален тенис център Георги Дончев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети