Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев представи сериозна модернизация на "Васил Левски" (снимки)

Спорт

Министър Кралев представи сериозна модернизация на "Васил Левски" (снимки)

Националният стадион със сериозна модернизация

 Националният стадион "Васил Левски" въведе в експлоатация една от най-модерните системи за видеонаблюдение. 

За това съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев чрез профила си в социалните мрежи.

В резултат на съвместната работа на екипа на Национална спорта база, която управлява стадиона и фирмата "Сектрон", която реализира видеонаблюдението, бяха монтирани над 100 допълнителни камери към съществуващите до момента. Те са с висока разделителна способност и могат да осигурят необходимата видимост, без значение от метеорологичната обстановка и разстоянието.

Новата система за видеонаблюдение отговаря на всички европейски стандарти, а също така и на изискванията на ФИФА и УЕФА. Чрез нея всичките 41 500 места на стадиона вече могат да бъдат наблюдавани от органите на реда. Под видеоконтрол са още подстъпите към съоръжението и входовете.

С новата система за видеонаблюдение от Национална спортна база ще гарантират безопасността на зрителите и участниците в мероприятията, провеждани на стадиона. Оперирането на камерите ще се осъществява от изградената за целта зала за наблюдение, която е оборудвана с професионални монитори с висока резолюция и необходимия брой устройства за запис на кадрите. Системата ще бъде тествана в реални условия на първата футболна среща на ст. "Васил Левски".   
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още